Hoe maak je de lijn klaar? Om het deeg kneedbaar en snoep mooi breekbaar te maken, is het belangrijkste om de juiste bloem te kiezen.

Linc snoep is een van de favorieten? Ga je naar hem toe? Welke bloem is gemaakt van lineair? Lees waarom we dit soort meel kiezen en natuurlijk hebben we ook een bewezen recept.

Hoe een lijn deeg te bereiden

Je kunt veel lekkers maken van lineair deeg. Van taarten tot bliksneden tot koekjes en breekbare kerstkoekjes. Deze soort is zo populair dat er weinig huizen ontbreken.

De basis van het lineaire deeg is bloem, boter en meelsuiker in een verhouding van 3:2:1 en dooier. Dezelfde temperatuur van grondstoffen is nodig voor de bereiding en boter moet koel en niet verwarmd zijn. Daarom is het belangrijk snel te werken. Anders zou gluten losser worden, wat zou leiden tot een verandering in de structuur van het deeg. We willen geen misvormde stukken tijdens het bakken.

Wat bloem is gemaakt van lijn

Linc deeg staat bekend om zijn fijnheid en fijnheid. Daarom is de duidelijke keuze gladde bloem. Maar we kunnen kiezen of we tarwe, glutenvrij of speltmeel gaan halen. Het is noodzakelijk om de zachtheid die wordt onderscheiden door bijvoorbeeld de twee-nul bloem te bewaken. Als we ervoor kiezen om lineair speltmeel te bereiden, hebben we ook een fijne nootsmaak. Maar het is raadzaam om deze bloem te combineren met zachte tarwemeel.

Zoals op een lijn snoep

Je hebt 250 g meel nodig, 150 g boter, 100 g meelsuiker, 1 dooier, vanillesuiker, citroenschil, bessenjam, bladvet, kleurrijke glazuur en gebak.

Hoe? Voeg gehakte boter, dooier, vanillesuiker en citroenschil toe aan de doorweekte bloem en meelsuiker en maak deeg. Pak hem in in plastic en laat hem een uur in de kou rusten.

Veeg het vel af met vet en verwarm de oven voor op 175 °C. Rol ongeveer 2 mm dikke pannenkoek uit op de geborstelde rol, waaruit je de vormen van sterren of bloemen met behulp van de stukken snijden.

Snijd de gesneden vormen zorgvuldig op de plaat, die wordt geplaatst in de oven en gebakken roze. Verwijder het gebakken blik en laat de koekjes afkoelen. Dan lijm ze met bessenjam of room, u kunt ze versieren met kleurrijke glazuur en gebak. Bewaren in een niet-verwarmde kamer, bij voorkeur bijkeuken. Linz snoep moet minstens een week tot twee ontvouwen.

Vorige publicatie: De eierpunch hoort bij Kerstmis: Het is het beste gemaakt van kwaliteit rum en room. Echte vanille maakt hem heerlijk

Volgende publicatie: De beste Knoflooksoep kan goedkoop worden gekookt, maar kan heerlijk smaken. Knoflook moet op het juiste moment worden toegevoegd