Snelle vanillebroodjes: Het deeg is klaar in een moment, een half uur om te gaan liggen en de schimmel zal de rollen versnellen

Kunnen ze ook je kersttafel missen? Kun je vanillebroodjes bakken? We hebben trucs voor u om deze traditionele favoriete snoep op de tafel zeer binnenkort.

Snelle vanillerollen

Vanille broodjes komen oorspronkelijk uit Oostenrijk, maar we hebben ze al generaties lang liefgehad in de mate dat ze de eersten zijn die uit de vakantietafel verdwijnen. De recepten hebben verschillende varianten en iedereen houdt van de hunne. Zelfs vandaag nog zullen we u geen recept voor vanillerollen ontnemen.

Wat is de snelste? Er is niets ingewikkelds aan het deeg op de zachte broodjes die noten en boter ruiken. Het is zo klaar, zeker als we onze ballen al hebben.

Het is beter om het deeg een half uur te laten liggen zodat het niet te stijf is en er goed mee gewerkt wordt.

Versnelling is de vorming van snoep, waar we kunnen kiezen uit verschillende opties.

  • De eerste is om te bereiden van het deeg met de hand rollen, snijd het in dezelfde stukken en vorm rollen.
  • De tweede iets snellere optie is de individuele rollen.
  • De snelste manier is om een rolvorm te gebruiken, waar we niets vormgeven en in een moment plaatsen we stukjes in individuele rollen openingen.

Welke noten om vanille te bakken rolt van

Dit is vaak een familieruzie. Welke noten zijn geschikt voor vanille broodjes? De traditionele zijn gemaakt van hazelnoot, maar sommige mensen laten walnoten niet los. Dan zijn er ook amandel- of pistachevarianten. Zelfs degenen die niet van noten houden of ze niet kunnen doen, zullen niet tekort komen. Voor hen is er een recept voor nootloze broodjes.

kerst

Advent tijd is niet alleen een gekke gave jacht. Vier weken voor Kerstmis bakten huisvrouwen altijd snoep. Dit hoort bij de kerstvakantie. Er is een overvloed...

Hoe snel vanille broodjes bakken?

Voor één dosis vanille broodjes heb je 300 g meel, 80 g meelsuiker, 100 g fijngeraspte hazelnoot, 0,5 vanillesuiker, 220 g boter (of ander vet), citroenschil en 2 eigeel nodig. Voor verpakking: poedersuiker en vanillesuiker.

Hoe? Meng bloem met suiker, vanillesuiker en geraspte noten. Voeg aan kleinere stukken gesneden boter, eigeel en citroenschil toe. Doe het snel.

Langzamer rollen, snijd ze in stukken en vorm kleine rollen. Zet de hoeken op de plaat recht met teflonfolie of bakpapier en bak ze in een voorverwarmde oven bij 180 °C, ongeveer 7-10 minuten. Na het bakken onmiddellijk de rollen in suiker gemengd met vanillesuiker.

Onze tip: Kook heerlijke vanille broodjes die eerst uit de tafel verdwijnen volgens het volgende videorecept:

Vorige publicatie: Kokosky stap voor stap: Voor zacht en sappig snoepje heb je maar een paar ingrediënten nodig, het belangrijkste is om de sneeuw goed uit het wit te halen

Volgende publicatie: Dronken Izider dient ook als een geweldig kerstkoekje: Train sneeën vol chocolade en rum zien er heerlijk uit en smaakt heerlijk