Kokosky stap voor stap: Voor zacht en sappig snoepje heb je maar een paar ingrediënten nodig, het belangrijkste is om de sneeuw goed uit het wit te halen

Kokosnoot is een van de typische kerst-ingrediënten en snoep ervan is heerlijk. Maak het klaar. Kook uw kokosnoten volgens onze instructies stap voor stap. Ze zijn sappig en zacht.

Heerlijke kokosnoten

We genieten van de exotische geur en smaak van kokos met Kerstmis. We bakken kokoskransen, maar ook uitstekende kokosnoten. Ze zijn zacht, sappig, en ze zijn plat bovenop, ze bijten ze gewoon. Soms dippen we ze in chocolade van onderen.

De basis van kokosnoten zijn drie hoofdingrediënten: wit, suiker en kokosnoot. Het belangrijkste is om alles mooi samen te stellen om het resultaat heerlijk te maken.

Wat nodig is voor kokosnoten

Voor één dosis heb je 4 wit, 1 snuifje zout, 150 g suikermeel, 1 vanillesuiker, 70 g zachte wrongel (niet van een bad) en 200 g fijngehakt kokos nodig.

Klaar om een kokosnoot te bakken

Bereid een grotere lage plaat die zal worden gelost met bakpapier. Om het papier niet te laten rollen, kunt u het metaal rond de randen en op woensdag vet. De krant zit vast. Om de smaak van kokosnoot te verbeteren kunt u kort drogen in de oven bij 150-170 °C.

Kerst

Advent tijd is niet alleen een gekke gave jacht. Vier weken voor Kerstmis bakten huisvrouwen altijd snoep. Dit hoort bij de kerstvakantie. Er is een overvloed...

Hoe sneeuw in kokosnoten te slaan

Wees voorzichtig om de eiwitten en eigeel te scheiden, de eiwitten moeten schoon zijn zonder enig ingrediënt. Bleek wit met een snufje zout in zachte sneeuw. Voeg dan vanille en korstsuiker en droge glanzende vaste sneeuw toe.

Hoe maak je kokosnoten

Roer kokosnoot en wrongel voorzichtig in de sneeuw. Leg kleine stapels kokosnoot op de kant-en-klare plaat met lepel. Zet de afgewerkte plaat in de verwarmde oven en bak ongeveer 15 minuten. Ze moeten mooi sneeuwwit blijven.

Hoeveel kokosnoten bakken ze?

Koken van kokosnoten bij 150 °C. Maar het is beter om de temperatuur te verlichten, vooral als je weet dat het iets meer bakt. Als kokosnoten te vroeg roze worden, zet dan de oven omlaag en droog ze bij 130-140 °C.

U kunt kokosnoten uit de bodem in chocolade weken, u kunt ook gevulde kokosnoten bereiden.

Vorige publicatie: Retro venster: Universele saus UHO was vroeger een klassiek schoolcafetaria. Makkelijke trucs zullen het goddelijk laten proeven

Volgende publicatie: Snelle vanillebroodjes: Het deeg is klaar in een moment, een half uur om te gaan liggen en de schimmel zal de rollen versnellen