Zachte cheesecake met zure room en Salk - perfecte zoetheid voor elke dag
Deze fijne cheesecake met zure room en zoete Salk is een ideale keuze voor iedereen die van romige en lichte desserts houdt. De combinatie van wrongel, zure room en Salka creëert harmonie van smaken die iedereen zal charmeren. De taart is ook gemakkelijk te bereiden en is perfect voor familiefeesten, een vakantietafel of gewoon middagkoffie. Bereid deze delicate zoetheid en geniet van elk stuk!
Als u op zoek bent naar een andere zoete kaas delicatesse, probeer dan ons volgende recept: Uitstekend en tegelijkertijd een eenvoudige kaas delicatesse extra gevuld met cacao!
Kaascake met zure room en gecondenseerde melkcrème met hagelslag
Wat we nodig hebben:
Pasta:
- 4 eieren
- een snufje zout
- 150 g suiker
- 200 g wrongel
- 100 g boter opgelost
- 200 g universele bloem
- 1 theelepel bakpoeder
Room
- 300 g zure room
- 360 g gekookte gecondenseerde melk (Salko)
- 50 g boter
Om te versieren en te strooien:
Als we verder gaan:
Pasta: Breek je eieren in de kom, voeg een snufje zout toe en giet suiker in het schuim. Voeg dan wrongel toe aan het schuim en giet de gesmolten boter om te mengen met een spatel.
Giet vervolgens de universele bloem in de kom en plaats het poeder in het brood © grondig verbranden en deeg maken. Verdeel het deeg in 3 gelijke delen en verdeel het gelijkmatig in 3 gelijke kommen.
Bereid een ronde vorm voor het bakken met perkament, dan aanbrengen en verspreiden van het eerste stuk deeg. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 7-8 minuten bij 180 °C tot goud. Herhaal dezelfde procedure voor andere 2 delen. Plaats ze na het bakken op een schoon oppervlak en snijd de randen eraf. Hou de randen aan het einde.
Room: Doe zure room in een grote kom, smaak gekookte gecondenseerde melk en plak de boter in een gladde crème en meng deze vervolgens met een doekje.
Breng een beetje crème aan op de bodem van de ronde plaat en plaats het eerste gebakken deel van het deeg erop. Breng aan op het deeg, spreid de bereide room uit en bedek het andere deel van het deeg. Herhaal de procedure nog eens.
Tot slot wrijf de hele taart met room en bestrooi met hagelslag (gehakt deeg randen).
Een cheesecake met zure room en gecondenseerde melkcrème met hagelslag gesneden en serveren met liefde, grote smaak en gratie.
Vrienden, we wensen jullie een goede maaltijd!