Het zal veel langer vers zijn: hoe goed geraspte kaas op te slaan

Zachtere kazen zoals chedar en mozzarella zijn maar één tot twee weken nuttig.

U zult weten:

  • Hoe moet geraspte kaas naar behoren worden bewaard?
  • Hoe lang kun je kaas in de koelkast bewaren?

U kunt ook graag het materiaal: hoe kaas te maken met schimmel.

Janileen Hutchings, een voedselwetenschapper van de Amerikaanse State Food Safety Administration, beveelt harde kazen zoals Parmesan en Zwitsers worden gegeten binnen de eerste maand van aankoop.

Zachtere kazen zoals cheddar en mozzarella zijn slechts bruikbaar voor een tot twee weken, zei ze.

Als u besluit de geraspte kaas te bevriezen, dan moet het zuivelproduct binnen zes maanden na aankoop worden gegeten.

Tegelijkertijd merken ze op de website van chef-kok Yevgeny Klopotenko op dat harde kaas goed moet kunnen bevriezen.

Vorige publicatie: Niet iedereen weet welke kleren te draaien voor elke wasbeurt

Volgende publicatie: 5 dingen vergeet je vaker te wassen