En Mango? Heldere gele, sappige pulp is prachtig gekleed in vele gerechten

De rijpe mango heeft een diepgele, oranje pulp die sappig en aangenaam zoet is. Dit maakt mango geweldig in zoete gerechten, maar we hoeven ons geen zorgen te maken over het toevoegen aan vlees of kaas.

Vaak kan het kopen van tropisch fruit ons ontmoedigen om gewoon niet zeker te zijn,

Hoe dergelijke vruchten te verwerken

. Maar dat is jammer, want zo verslijten we.

interessantexotische smaken

.

Mango's in de keuken

Vanuit mango kunnen we heel veel heerlijke gerechten bereiden, hier brengen we wat tips.

  • Zoals elk ander fruitWe maken ook mango zoete siroop, heerlijke jam of vitamine smoothie.
  • We kunnen hem dwingen.bak onze favoriete dessertsOf bereid een traditionele rijstpudding in een exotische jas.
  • Tijdens de zomermaanden worden we opgefrist door mango-ijs of sorbet, terwijl het ons in de winter opwarmt Hete punch vol tropisch fruit.
  • Vanaf één jaar kunnen we onze vestigingen starten. vertrouwd maken met exotische smaken, en babyvoeding vol fruit is een geweldige start.
  • Voor mijn heldere oranje kleur Mangopuree is een mooie decoratie van ongebakken gebak of desserts in een glas.
  • Met een lichte dosis geduld We kunnen desserts versieren met een mooie roos gemaakt van zwakke stukken mango.
  • Een breed gebruik heeft ook mango in zoute keuken, vooral in diverse groentesalades, maar ze passen perfect bij kip.
  • Natuurlijk. interessante combinaties van smakenWe zullen ook een filet zalm bereiken met boter-mang saus.
  • We zullen Mango overvloedig vinden. Aziatische keukenWanneer we het kunnen toevoegen aan sushi, bijvoorbeeld, of lente Vietnamese rollen.
  • Naar de volgende zomer barbecueIk weet zeker dat we perzik-mango chili saus moeten proberen zoals dip in het vlees.
  • Hoewel het klinkt zeer ontraditioneel, verrassend goede smaak gebakken mango met ui, knoflook en geraspte kaas.
  • We kunnen Mango gebruiken. Dress up klassieke schimmel"en hen een exotische adem geven, of er direct uit om een kleurrijke verspreiding voor te bereiden.

Je houdt van pannenkoeken, maar je wilt ook iets nieuws proberen in de keuken? Verf ze dus met natuurlijke kleurstoffen, vul ze met room en fruit (zoals mango), en bereid ze voorgekleurde pannenkoekenrollen.

Vorige publicatie: Hoe toast te bakken droog? Wij adviseren de meest populaire opties

Volgende publicatie: Meer dan eens per maand: hoe vaak moet u tapijten wassen in de badkamer - de nummers zullen verrassen