Kippenstekken van hete lucht diepe friteuses smaak perfect: Crispy garandeert verbeterde drievoudige bal, kwetsbare yoghurt

Cutlets zijn een populaire klassieker in onze keuken, vooral voor Kerstmis beginnen we op zoek naar goed vlees en vinden een aantal trucs om een echte traktatie voor Kerstmis diner te maken. Echter, voorbereiding in olie kan soms moeilijker zijn op de maag en tijdrovend. Met een hete-lucht friteuse, kunt u cutlets bereiden als lekker maar met veel minder vet.

Welk vlees te kiezen

Cutlets blik bereid uit vele soorten vleesWat het beste is aan deze favoriete lekkernij. Het meest voorkomende gebruik is kippenborsten of dijen, die sappig, delicaat en ideaal zijn voor een snelle en voedingsversie van stekken. Een andere klassieke keuze is karbonade of ham, die vooral wordt gewaardeerd door liefhebbers van traditionele snijsmaak. Zelfs kalfsvlees is goed voor Kerstmisdat is duurder, maar zeer delicaat en delicaat. Als u op zoek bent naar een gezonder alternatief, een goede keuze is kalkoenborsten.

Belangrijke voorbereiding

Maar wat voor vlees je ook kiest, het is belangrijk om het goed voor te bereiden. Vlees is nodig voorzichtig kloppen Een hamer om even en breekbaar te zijn. Als je kip gebruikt, net wanneer het vlees in dunne plakjes wordt gesneden Je masseert de gewrichten van je hand. Zodra je vlees klaar is, komt de smaak.

Eigenlijk, gewoon zout en peper de plakjes van beide kanten, maar als u van een sterkere smaak houdt, wees niet bang om andere specerijen toe te voegen, zoals gemalen pepers of gemalen knoflook. En nu is er niets meer te doen dan gaan Verpakking en frituren.

Geen broodkruimels

Als je wilt probeer iets nieuwsProbeer kip in maïschips te verpakken in plaats van een klassieke stam. Het enige wat je hoeft te doen is ze zachtjes verpletteren en gebruiken in plaats van een klassieke broodkruimel. U volgt dezelfde procedure als een stam en het resultaat zal prachtig krokant stekken met een buitengewone smaak die zeker de hele familie zal aanspreken. Als je een versie wilt maken van een biefstuk die lijkt op KFC kip, probeer dan yoghurt te gebruiken voor marinade en MasterChef deelnemers aan de Tsjechische Republiek 2020 Victoria Hrazdílková LipovčanovaDie in haar instagram account liet zien hoe ze kippenkoteletten maakte.

©

©

Kipstekken zonder een druppel olie

Warm-lucht friteuse stekken U zult nodig hebben: 4 dijen, 1 theelepel gedroogde knoflook, 2 eetlepels witte yoghurt, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel gemalen paprika's, 100 g cornflakes en zout.

Hoe?

  1. Pons de cutletsZout en augurk.
  2. Klaar yoghurtmarinade, kurkuma en paprika's en dan zalf de cutlets met deze marinade.
  3. Vertrek ten minste 30 minuten marinerenMaar je kunt in de koelkast blijven slapen.
  4. Meng de cornflakes en wrap de culets. Voeg ze toe Om te bakken tot 180 graden en 20 minuten om te bakken.

Onze tip: Probeer uitstekend schnitzel binnenstebuiten volgens ons videorecept.

Vorige publicatie: Desatero serie over het onderwerp van geroosterde maso: Leer se trucs voor sappige en smakelijke scheuten

Volgende publicatie: Hoe toast te bakken droog? Wij adviseren de meest populaire opties