10 advies over bakken in een zak: In een bakzak kook je vlees en groenten
Bakzak is een geweldige manier om sappig vlees en heerlijke bijlagen te bereiden. Dankzij deze eenvoudige truc bereikt u het perfecte resultaat zonder constant toezicht op de oven. Hoe maak je vlees zacht, sappig en smaakrijk?
Als u op zoek bent naar een manier om een perfecte lunch met minimale inspanning te bereiden, is bakken in een bakzak een ideale keuze. Deze truc helpt Houd het vlees en groenten perfect sappig, terwijl de smaak van specerijen en andere ingrediënten zijn prachtig verbonden.
1
Waarom Bake Bag gebruiken
De bakzak bevat het sap dat Sappig en fragiel voedsel. Het vlees wordt gebakken in zijn eigen sap, dat geen kans heeft om te ontsnappen, dus de smaak van voedsel is meer uitgesproken. Bovendien bespaart het de afwas en houdt de oven schoon.
2
Wat kan worden gebakken in een zak
De bakzak is geschikt voor het bakken van alle soorten vlees, maar vooral die welke de neiging hebben om te drogen tijdens het bakken. Een rechte bevestiging of groenten kunnen worden toegevoegd aan het vlees, die de resulterende sappen absorbeert. Zo krijgt hij het. heerlijke en onderscheidende smaakdie je anders niet zult bereiken.
3
Hoe te bakken in een bakzak
Bakzak is gemakkelijk te gebruiken - vul het gewoon met ingrediënten die we willen bakken, sluiten en op verschillende plaatsen doorboordZodat de stoom kon ontsnappen en de zak niet zou breken. Vermijd ook het aanraken van de ovenkachel. Aan het einde van het bakken, open de zak en laat de knapperige korst gebakken worden.
4
De zak kan barsten.
Ja, de tas kan barsten op voorwaarde dat het te gevuld en Gekoppelde stoom kan niet ontsnappen. In dat geval raden we aan om nog een paar gaten aan de tas toe te voegen. Houd ook de door de fabrikant opgegeven maximumtemperatuur op de sachetverpakking.
5
Kan opnieuw gebruikt worden
De bakzakken zijn Voor eenmalig gebruikOmdat ze na het bakken hun kracht verliezen en vervuild zijn. Voor elk nieuw gerecht is een nieuwe tas nodig. De vuile zak kan echter worden gespoeld en gerecycled als kunststof gesorteerd afval.
6
Het is noodzakelijk om de zak te draaien tijdens het bakken
Nee, het is niet nodig om de tas te draaien omdat warmte verspreidt gelijkmatig in het. De stoomcirculatie moet ervoor zorgen dat levensmiddelen aan beide zijden gelijkmatig worden gebakken. Aan het einde van het bakken, echter, is het goed om de zak te openen om een knapperige korst te verkrijgen.
7
Hoe groot een zak om te kiezen
Kies de grootte van de zak afhankelijk van de hoeveelheid voedsel en altijd Laat genoeg ruimte. voor warmtecirculatie. De zak moet groot genoeg zijn om de ingrediënten dicht bij elkaar te houden. Ongeveer een derde van de zak moet vrij blijven om warme stoom op te hopen.
8
Hoe een tas goed vast te binden
Om de tas te binden, gebruik de aangehechte gesp of hittebestendige string en sluit de tas zodat er geen sap of stoom uit ontsnapt. Maar laat het boven vrij om genoeg ruimte te creëren voor het opkomende paar. Dan de tas op verschillende plaatsen Pierce met naald of tandenstoker.
9
Hoe te bakken in een heteluchtoven
Als u hete lucht wilt gebruiken tijdens het bakken, volg dan dezelfde procedure als normaal bakken, gewoon Verlaag de temperatuur met 10©20 °Cdan de maximale temperatuur op het sachet. Bij het bakken in hete lucht verwarmt de ventilator gelijkmatig over de oven.
10
De bakzak vervangen
Een vergelijkbaar effect wordt bereikt door het gebruik van potten met deksel of deksel van een kom of pan met folie. U kunt ook bakken in een foliebak die u zelf kunt maken. Hoe minder stoom tijdens het bakken uit de schaal ontsnapt, hoe sappiger het voedsel wordt.
Bak in een bakzak is een gemakkelijke en effectieve manier om heerlijke gerechten te bereiden zonder extra werk. Dankzij deze truc krijg je Sappig vlees met perfect smaakvol beslag. Experimenteer met verschillende soorten marinades, specerijen en ingrediënten om uw favoriete combinaties te ontdekken. Probeer te bakken kip volgens onze videorecept alleen met het verschil dat je de ingrediënten in de bakzak stopt.