Waarom worden aardappelen in de huid gekookt? Ze hebben meer voedingsstoffen, maar er is een vangst.

Aardappelen worden gekweekt in vele rassen en hebben een grote populariteit. Wij beschouwen hen als een uitstekende en universele gehechtheid die op vele manieren kan worden voorbereid. Ze kunnen ook de basis zijn van een aantal prachtige gerechten die we van onze grootmoeders kunnen leren.

De aardappelen geven ons belangrijke voedingsstoffen En omdat we ze vaak in ons dieet hebben, is het geen verwaarloosbare voorraad. Bij het kopen van ze moeten we focus op kwaliteit, beter gezegd - alleen kwaliteit aardappelen horen op onze tafel. Behalve Kokendie van invloed zijn geschiktheid van aardappelen voor specifieke bereiding, moeten we ook zorgen teeltmethode.

Waarom worden aardappelen in de schaal gekookt

Onze grootmoeders hebben ons al verteld dat ze aardappelen in hun huid koken. er blijven meer voedingsstoffen over - we doen er goed aan om dat advies ter harte te nemen. Volgende plus is koken Gestoomde aardappelen, dankzij zacht koken met belangrijke stoffen niet lozen in waterMaar ze blijven mooi. in aardappelen. We koken aardappelen in de huid voordat we aardappelen of aardappelsalade bereiden. Ook heerlijk zijn aardappelen om te schillen.

Waarom geen aardappelen in de schaal bakken

Als alles perfect wasDus het koken of bakken van aardappelen in de huid is zeker gunstig, maar laten we ook eens kijken naar het advies Dr. Roger Pamplona, gepubliceerd in het boek Encyclopedie van geneesmiddelen: "Koken van aardappelen in stoom is een ideale manier om te bereiden, omdat het behoudt de meeste voedingsstoffen. Als de aardappelen chemisch behandeld"ze zouden moeten schillen." Vervolgens schrijft hij: "De aardappel moet worden gereinigd voor het koken, omdat huid kan toxische stoffen bevattenwelke aardappelen tijdens het koken kunnen besmetten. Als u aardappelen in de schaal wilt bakken, gebruik dan niet met chemisch sproeien behandeld."

A De les? Aardappelen in de schil koken we als we krijgen bepaalde kwaliteitAnders is het misschien wel een goede zaak dat we bepaalde stoffen kwijtraken.

Aardappel

Natuurlijk kunnen aardappelen alleen gekookt worden, maar er zijn veel meer fantasierijke en smakelijke manieren om ze te maken. Vooral bij kinderen is erg populair zachte romige aardappelpuree. Het is vaak als een band met... Kijk naar al die aardappelen.

A iets goeds van aardappelen Tot slot? We hebben voor jouvideorecept een populaire maaltijd waarbij aardappelen een belangrijke rol spelen. Je kunt het proberen.

Vorige publicatie: Hoe rasp je een citroenschil? Wij adviseren een truc die je niet bevuilt een rasper met

Volgende publicatie: Hoe maak je varkenshapjes zacht? We kennen de geheimen van perfecte stekken.