Hoe rasp je een citroenschil? Wij adviseren een truc die je niet bevuilt een rasper met

We gebruiken meestal citroenschil voor zoet bakken, het kan perfect de smaak van deeg, vullen, crèmes of zoete sauzen benadrukken. Citroenschil kan gemakkelijk worden bewaard door drogen en wanneer het klaar is voor gebruik.

Citroenschil bevat grote hoeveelheden vitaminen en antioxidanten en het is gunstig voor ons lichaam. Zijn onweerstaanbare aroma perfect aanvult diverse desserts en desserts. De schors die we zouden hebben. zouden raspen op een fijne rasp en bij voorkeur verse citroenen.

Hoe citroen cortex scherpen

De rasp in de keuken heeft een breed gebruik en aan elke zijde heeft een andere structuur. Op de eerste pagina kunnen grondstoffen Gescherpt fijn, op een andere ruwe, heeft een derde ter beschikking mes met een langwerpig gatdie groenten in grotere stukken hebben geraspt en de laatste met verhoogde kleine gaten We gebruiken knoflook of schors om te roosteren.

Wij adviseren de trucHoe de schors te raspen en niet vuil de rasper:

  1. Was de citroen eerst grondig onder stromend water en droog.
  2. Neem de rasp.Waarop u de laatste zal gebruiken kant met verhoogde gaten.
  3. Snijd nu het bakpapier. van de grootte van de zijkant van het rooster.
  4. Houd het bakpapier vast en Beginnen met raspen van citroenDat zul je zelf wel zien. schorsresten op bakpapier terwijl de rasp helemaal schoon is.

Citroen is een absoluut onmisbare grondstof in de keuken, zowel door zoete bakken en voor kruiden van zoutvoedsel. Als u niet weet hoe u de hele citroen zonder afval te gebruiken, zal dit artikel u vertellen.

Vorige publicatie: Gooi het avocado bot niet weg. Hier zijn 2 orchideeën problemen deze afleiding zal oplossen

Volgende publicatie: Waarom worden aardappelen in de huid gekookt? Ze hebben meer voedingsstoffen, maar er is een vangst.