Doe dit en er zal geen slijm op de ham. Hier is hoe je het opbergt in de koelkast
Velen van ons zijn geconfronteerd met een probleem wanneer in de koelkast onze favoriete ham snel bedekt met onaangename slijm. Maar dat mag niet, want iedereen wil zo lang mogelijk genieten van de smaak van deze delicatesse. Leerde het geheim van de juiste opslag van dergelijk vlees, zodat het behoudt versheid langer en niet bederft.
Wanneer er een glibberige film verschijnt op de ham in onze koelkast, verliest hij zijn waarde, en verliezen we onze eetlust voor dit product.
Feit is dat veel mensen een grote fout maken - ham opslaan in plastic zakken of al open vacuüm pakketten. En deze opslagmethode versnelt de verslechtering van het product. Hoe doe je dat?
Als u wilt dat de ham niet slijmerig wordt, bereid dan een glazen container en snijd platen bak- of perkamentpapier. Leg het papier op de bodem, dan de ham en weer het papier. Zo leggen we consequent de stukjes ham.
Tegelijkertijd moet het vlees toegang hebben tot lucht, dus sluit de container niet strak, maar bedek het voorzichtig met een deksel.
Welke hamplank te kiezen in de koelkast?
De container met ham moet op de middelste plank van de koelkast staan. Dit is waar de beste voorwaarden zijn voor de opslag.
Het is ook de moeite waard te onthouden dat u niet hoeft te voorraad op te veel vlees omdat het zal bederven. Beter om steeds vaker te kopen.
Eerder schreef de Telegraph dat veel mensen een veel voorkomende fout maken, waardoor eieren snel verslechteren zelfs in de koelkast. Dit kan worden voorkomen door twee regels te volgen. Wij zullen u vertellen hoe u hun frisheid aanzienlijk kunt uitbreiden.
Hoe is het nieuws?