Hoe maak je borsjt rood? De chef toonde in TikTok levens hack van de kantines
Mooie beet borsjt is een favoriete eerste gerecht van veel Wit-Russen en een echte "examen" voor veel gastvrouw. Bereid het zodat het niet verliest de mooie rode kleur en behoudt smaak, het is niet mogelijk voor iedereen. Maar als je de technologie volgt en wat trucjes gebruikt, moet alles zeker lukken. Een kok bij TikTok liet zien hoe je borsjt rood maakt, en commentatoren boden video met een dozijn andere opties.
Sommigen denken misschien dat de mooie scharlakenborscht iets is dat alleen in foto's bestaat, en dat is niet verwonderlijk. Houd de rijke rode kleur van Borsch bij koken is niet mogelijk voor iedereen. Elke gastvrouw op deze rekening kan hun eigen trucs, maar in de kantines meestal toevlucht nemen tot het gebruik van bewezen methoden en extra producten.
De prodasha.live gebruiker is cateringwerker en deelt regelmatig populaire eetkamer recepten en professionele trucs op haar TikTok pagina. Vaak worden haar video's populair op veel openbare plaatsen.
Dus onlangs in TikTok besmet een video over een bewezen kooktruc, die wordt gebruikt door het eten werknemers om de kleur van borsjt te behouden.
Volgens het meisje moet eerst in de pan met borsjt azijn toevoegen. Gebaseerd op 4-5 liter Borsch, gemiddeld, wordt aanbevolen om 1-2 eetlepels azijn te gieten. En pas daarna is het de moeite waard om een gebraad toe te voegen. En bieten worden apart van borsjt gekookt. De afgewerkte groente wordt gewreven en pas daarna in borsjt gedaan.
Sommige gebruikers van het sociale netwerk bedankte het meisje voor het onthullen van het geheim, terwijl anderen toegaven dat ze al hadden gehoord over deze methode.
Iemand deelde in de commentaren zijn methode van het maken van rode borsjt en gaf advies over hoe het smakelijker te maken.
Maar de aardappelen moeten gekookt worden, anders wordt de azijn hard. Hetzelfde geldt voor zuurkool. En het is ook aan te raden om bieten te koken en geraspte aan het einde van het koken toe te voegen. Na deze procedure, niet koken, anders de kleur zal verschrikkelijk zijn, zei een andere.
Ik stoof bieten met toegevoegde appel cider azijn, schreef een andere abonnee.
Ik voeg citroen toe aan het einde van het koken! Geen azijn!' verklaarde een ander.
Geen azijn toevoegen. Toevoegen tomatenpasta, en het is rood, zei over een andere optie gebruiker.
Nee! Gebraden uien, wortelen, paprika's, voeg bieten, zout, suiker, azijn, tomaat en stoofpot voor 20 minuten toe! Het gebraad wordt aan het einde uitgestort! Iemand anders schreef zijn weg.
Hoe is het nieuws?